DE SPREEUWELSE HEIDE  SPREEUWELSEDIJK 9  |  5091 KS WESTELBEERS  T 013 504 13 92 |  WELKOM@DESPREEUWELSEHEIDE.NL  |       NL | EN

despreeuwelseheide.nl > Zakelijk  >  De Spotter

OPTIE AANVRAGEN Bijeenkomsten

dd-mm-jjjj 

AANKOMST
VERTREK
PERSONEN

de Spotter
een verborgen verblijf aan de waterkant 

Vergaderen in een verborgen verblijf dat doe je in de Spotter bij EIGENTIJDSERF. Een unieke vergaderlocatie op een inspirerende plek midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht. De geur van naaldbossen en weelderig gras, al kijkend naar de vele vogels aan de waterkant. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. Waar je alle faciliteiten hebt om ongestoord te vergaderen, trainen of teambuilden. Maar dan in een unieke setting.

anders vergaderen op deze bijzondere locatie nabij Tilburg en Eindhoven 

 Vergaderen aan de waterkant    Picknick aan de waterkant    de Spotter_heidag 

Uniek vergaderen tussen Tilburg en Eindhoven

De Spotter ligt midden in de natuur tussen Tilburg en Eindhoven. Deze bijzondere ruimte nodigt uit om ongestoord samen te komen. Even het gevoel van onbereikbaarheid maar toch verbonden met de buitenwereld. Een unieke locatie voor teambuilding, brainstormsessies en heidagen.

Veel is mogelijk en wij denken graag mee om tot een passend programma te komen. Naast een lunchbuffet in het restaurant is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor een picknick met verse streekproducten. Kies voor een vruchtensmoothie bij ontvangst, een lokale lekkernij in de middag of sluit de dag af met een barbecue in de bostuin. Van borrelen in de bossen tot schapendrijven in de wei, veel is mogelijk.

openingsactie

Reserveer nu een bijeenkomst in de Spotter met minimaal 10 personen die plaatsvindt in september 2016 en ontvang € 200,- korting**. Daarnaast trakteren wij in de middag op knabbelgroenten, zodat jullie in de zon op de vlonder kunnen genieten van het uitzicht en een gezonde break.

           

 

De Spotter staat geheel in het teken van waarnemen. Open alle wanden van het verblijf voor het beste uitzicht of neem tijdens een break even plaats op de houten vlonder om te genieten van een kop koffie terwijl je over de waterspiegel tuurt naar de vissen in het water. Ben je heel vroeg, in de stille ochtend, dan spot de echte geluksvogel misschien zelfs wel een ree, drinkend aan de waterkant.

De Spotter biedt ruimte voor groepen tot 16 personen in vergaderopstelling en 20 personen in theateropstelling. Voor het gevoel van onbereikbaarheid betaal je slechts € 200,- locatiehuur per dag*. Dit is exclusief het voor u gewenste vergaderarrangement.      

 

VERGADEREN EN OVERNACHTEN

Wil je meerdere dagen aaneengesloten verblijven dan kun je overnachten in één van de 70 hotelkamers. Word de volgende ochtend gewekt door rondscharrelende kippen en het harmonieuze gefluit van vogels.

Start de dag met een korte wandeling door de bostuin of geniet van een kop koffie in de ochtendzon na een uitgebreid ontbijt. Ontspannen en uitgerust ben je klaar voor een nieuwe effectieve dag in de Spotter aan de waterkant.

De Spotter is voorzien van uitstekende wifi verbinding dus je kunt onbezorgd genieten van het gevoel van onbereikbaarheid. De Spotter is te reserveren van april t/m eind september afhankelijk van de temperaturen.

 *Locatiehuur is o.b.v. 10 personen en kan variëren afhankelijk van aantal deelnemers. Prijzen zijn exclusief btw.

** € 200,- korting, u betaalt eenmalig geen locatiehuur per dag op basis van minimaal 10 personen.

 

 

  

 

 

 

 

 

Agenda

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel ons een vraag of plaats een reservering via het contactformulier!